Sunday, March 6, 2011

cerita seram..

untuk entry kali ni... aku nak cter pasal hantu... xdela seram un... tp aku na cter yg penah aku dgr dari mmber2 and aku alaminye sendiri..

cerita pertama :

malam tu sunyi sgt.. aku pown xtaw la knape an... mybe coz family aku xde.. dorang kluar g mane xtaw la.. biasenya aku xikowt family aku kluar.. aku cume keseorangan at uma.. ske dok sowg2... so, mlm tu aku xtaw na watpe an.. aku ngadap la pc aku.. apa lg kn.. main game je la aku taw.. lame jugak la aku main game.

xtaw smpai kol bpe time tu.. yg pasti xde la lwat sgt.. cume suasana kg ni sunyi la cket kalo mlm2 an.. sedang aku best2 main game uwh.. tetibe2 pintu dpan terbukak.. aku leyh tgk la ngan ujung mta aku nie.. aku xkesah sgt la.. mybe nnek aku or kazen aku naik coz dorang biase datang uma aku.. so, aku wat xtaw je la... pintu tu mmg terbukak la..pastu an... hurm,.... ade seorang tua msok jalan n trus msok ke dapur uma aku.. aku xkesa un time tu.. cuma aku plik la.. nnek aku xtgur lak aku.. naik cm tu jer.. biasenye die akan tgur aku..

bg aku.. mybe nnek aku na ambik brang kot.. tu yang die msok uma trus g dpor.. bru je "nnek" aku tu msok dpur.. aku trus tgl an pc n pergi at "nnek" aku tu.. aku msok dpur... perghhh.......... tetibe... cube korang imagine... aku tgk xde orang pown kat dpor!!!!!!!!! pintu dpor berkunci dari dalam... meremang gler bulu roma aku time tuh... haihh.. ape bende aku tgk -.-

aku xpuas ati.. so aku kuar uma.. g umah nnek aku... aku tgk nnek aku ade jew kat uma die.. ngah tgk tv... nnek aku bgtaw die dari isyak tgk tv.. xde un pergi ke rumah aku... adoi... ape aku tgk.. aku ngat nnek aku na bgraw.. tp die ckp xde pown pergi... hurm... sape..??? sampai skunk aku pk.. ape bende yang msok umah aku.. hanya Allah yang tahu.. tp ape yang aku tgk... kelibat orang tua... ala2 bju putih cam tu... hurm...

nanti la aku update dari masa ke smasa.. mlas lak na taip pnjang2..

1 comment:

  1. hish . ko nie pat la uodate aku nak bace ! hadoi

    ReplyDelete